Om livet på en gård i Värmland -
inredning, blommor & trädgård, årstider (tokig i jul), loppisfynd, lite mode, en gnutta jobb och lite annat smått o gott.

söndag 31 mars 2013

Mormors glasscafe'

Långfredagen bjöd på fint väder och kyliga vindar. Vi passade på att åka en sväng på konstrunda, och min dotter Carolines fotoutställning. Det var hon och två till som ställde ut foton på Prostgården i Sunne. Fina foton.

Sedan styrde vi kosan till lilla Lysvik där det finns ett glasscafe' som smygöppnade under påskhelgen. Det var första gången för oss och vilka glassar. Jag provsmakade dotterns och gubbens glassar och det var tillräckligt. Ett utflyktstips!






tisdag 19 mars 2013

Solstol

Hittade en drömstol i tidningen Lantliv. Visst är den fin? Priset var dock lite högt, närmare 2000kr.

onsdag 13 mars 2013

Besvikelse

Igår kom min fina klänning...o den var trasig i spetsen. Åhhh vad besviken jag blev. Säljaren hade missat det men erbjöd mig att ta tillbaka kläningen. Jag som verkligen ville ha den, men inte trasig för det priset. Imorgon skickas den tillbaka. :(

söndag 10 mars 2013

Drömklänningen

Sent igår kväll "vann" jag en auktion på Tradera, en fiiin klänning. Nu ska jag inte ropa hej ännu, den måste provas först. Enligt säljaren så ska bystmåttet fungera, bara att hålla tummarna. Det är klänningen sist i raden, en Puppa silk wrap från Odd Molly.

Den första bilden visar en Burning woman dress som gjordes i 160 exemplar, vilket gör att andrahandsvärdet är skyhögt. Ett samlarobjekt helt enkelt.

Bild nummer två är en Beatnik dress också från OM och lättare att få tag i. Känns dock som bysten framhävs lite väl mycket. Nåja det är den sista som fallit mig i smaken.

Jippi för att jag fyndade!





Hatten snart klar

Det gick fort att virka en hatt, som bara ska användas som strandhatt. Här får Elsa prova den.

lördag 9 mars 2013

Sticksugen

Hittade en superfin tunika/klänning på Drops hemsida. Stack snabbt in till stan men garnaffären hade inte garnet. :( Usch, blev lite sur. Hade tänkt mig en vit istället för rosa. Tycker att den håller längre förgmässigt.

Istället köpte jag garn till en sommarhatt, passar perfekt om solen lyser. Garnet blev oblekt bomull/lin.



Änglamonster

Idag blev det en ridtur med missöden. Mino stegrade sig i protest och Elsa åkte av. Jag tror att mamman var mest rädd, Elsa satte sig upp igen och fortsatte rida som om ingenting hade hänt.






lördag 2 mars 2013

VASALOPPET...

måste som vanligt ses i soffan. Imorgon kl 7 stiger jag upp och intar lååång frukost.

fredag 1 mars 2013

Fantastiskt väder

Ja, det här sportlovet har innehållit massor ned sol, sol i överflöd. Jag hade aldrig trott att det skulle bli så bra väder. Dagarna har fyllts av hästmys och inte en meter skidor. Mysigt!

Hästänglamonstret Mino och männiksoänglamonstret Elsa! ;)